Wanneer jouw auto in onze werkplaats is voor onderhoud of reparatie wil je natuurlijk graag mobiel blijven. Daarom heeft automotions Tigchelaar diverse mogelijkheden vervangend vervoer dat aansluit op jouw wensen.


Automotions Tigchelaar biedt de volgende mogelijkheden aan:

  • Gratis klantentaxi
  • Gratis leenfiets
  • Haal- en brengservice auto
  • Vervangende auto


Gratis klantentaxi
Wanneer u uw auto bij ons hebt gebracht kunt u gratis gebruik maken van onze klantentaxi. Een medewerker van automotions brengt u naar een bestemming die binnen een kwartier van de automotions vestiging ligt en komt u op een afgesproken tijd weer ophalen.

Gratis leenfiets
Je kunt gratis gebruik maken van een van onze leenfietsen. Deze service is handig wanneer automotions Tigchelaar bij je in de buurt is.

Haal- en brengservice auto
Met onze Haal- en brengservice komen wij jouw auto ophalen op een afgesproken plaats, op voorwaarde dat deze locatie valt binnen ons werkgebied. Na het bezoek aan de werkplaats wordt de auto dan weer netjes bij je teruggebracht. De kosten voor deze service bedragen € 19,95. Wanneer je jouw auto voor 08:00 uur op laat halen en na 17:00 uur weer terug laat brengen, is deze service gratis!

Vervangende auto
Een auto missen is voor veel mensen niet prettig. Daarom kun je ook kiezen voor een vervangende auto. We bieden de volgende auto’s aan:

Categorie vervangend voertuig
1 dag (Incl. BTW), 100 vrije km's*
Categorie A: Peugeot 108, Opel KARL, Ford Ka+
€ 31,-
Categorie B: Opel Corsa, Opel ADAM, Peugeot 208, Ford Fiesta
€ 42,-
Categorie C: Peugeot 308, Opel Astra, Ford Focus
€ 48,-
Categorie D: Volvo V40, Opel Insignia, Ford Mondeo, Mercedes-Benz A-Klasse
€ 62,-
Categorie G: Volvo S60, Mercedes-Benz C-Klasse
€ 86,-

Prijs bedrijfswagens op aanvraag.

* Prijs is inclusief BTW, 100 vrije kilometers, € 0,21 meerprijs per extra gereden kilometer.


Wij raden aan om de keuze voor vervangend vervoer aan te geven wanneer je een werkplaatsafspraak maakt. Zo ben je er zeker van dat er vervangend vervoer klaarstaat. 

Maak werkplaatsafspraakContactformulierLocatie in de buurt